Se.bingo.com webbplats

Se.Bingo logotyp

Få upp till 500 SEK välkommen till Se.Bingo.com webbplats, inga omsättningskrav!

Spela

Bonusvillkor: 18+. Nya kunder. Kunder som gör en första insättning på minst 100 SEK. Kunder bosatta i Sverige. Bonus upp till 500 SEK. Minsta insättningsbelopp är 100 SEK. Fullständig T&C gäller.

BINGO INFO
Betalalternativ
maestro
swish
earthport
bank_transfer
mastercard
skrill
neteller
paysafecard
visa
Mjukvarualternativ
net_ent
microgaming
yggdrasil_gaming
Support

ingår inte

no info

no info

Bingo77 Utmärkelser picture
Spela

Spela på se.bingo.com och välj mellan många av deras bingohallar och bingobord som du kan spela på. Kör direkt från din dator, surfplatta eller mobiltelefon och gör din insättning med många säkra betalningsalternativ. Det finns en svensk kundtjänst om du behöver hjälp med något på sajten eller om du har frågor om en bingohall. Förutom bingo kan du här också köra på slots och jackpottspel. Här finns det verkligen underhållning så att det blir över!

Hemsidan är snygg och du kan enkelt hitta allt du önskar spela på. Här finns det många olika bingohallar att välja mellan, tillsammans med roliga slots och jackpottar med höga vinster kopplade till sig. Letar du efter adrenalinfylld underhållning har du kommit rätt. Alla bingoälskare kommer absolut trivas här. Du kan smidigt spela på bingo online från din mobiltelefon, surfplatta eller dator när du spelar här. Det finns en svensktalande kundtjänst om du skulle ha några frågor till hemsidan eller om något problem uppstår. De går att nå dem via telefon, mail samt live-chatt och de har öppet varje dag mellan 08:00 till 02:00.

Se.bingo.com bonusar och kampanjer

Har du tidigare inte spelat här förut har du som ny spelare möjlighet att ta del av hela fyra välkomstbonusar. Just nu får du hela 500 kronor att spela för, helt gratis när du gör en insättning på minst 100 kronor. Denna bonus har inget omsättningskrav kopplat till sig och du behåller alla vinster som du vinner från dina extra pengar! Gör du en insättningsbonus på 500 kronor får du därmed 500 kronor extra att spela för och nu har du 1000 kronor totalt. En perfekt början på en fin start hos denna bingosajt! Du kan läsa mer om bonusarna på ditt konto när du har registrerat dig på hemsidan.

Slutsats - fördelar med varumärket

Att spela på bingo online har aldrig varit enklare! Det finns många fördelar med se.bingo.com och den första är absolut den enkla tillgången och snygga designen som hemsidan erbjuder. Nya spelare har dessutom möjlighet att boosta saldot med ett välkomstpaket och förutom bingo finns det möjlighet att spela på andra onlinespel som jackpottar och slots. Här finns det underhållning på hög nivå och allt går att nå via din dator, surfplatta eller mobiltelefon! Hemsidan är snyggt strukturerad och här kan du hitta exakt allt du behöver när det handlar om bingospel online!

BINGO INFO
Betalalternativ
maestro
swish
earthport
bank_transfer
mastercard
skrill
neteller
paysafecard
visa
Mjukvarualternativ
net_ent
microgaming
yggdrasil_gaming
Support

ingår inte

no info

no info

Bingo77 Utmärkelser picture
Spela
character character