Mamamia bingo webbplats

Mamamia Bingo logotyp

Sätt In 100 Kr Eller Mer Med Koden: MAMAMIA & Få Hela 100% Bonus Upp Till 500 Kr

Spela

18+. Alla R&V gäller. Vänligen spela ansvarsfullt. Standardbonusen för vadslagningskravet är trettiofem (35) gånger det mottagna bonusbeloppet. Kolla in kampanj informationen på den officiella webbplatsen: https://www.mamamiabingo.com/sv/casino

BINGO INFO
Betalalternativ
visa
mastercard
neteller
trustly
skrill
Mjukvarualternativ
net_ent
microgaming
evolution_gaming
Support

Live Chat

46 (0) 31 787 33 72

[email protected]

Bingo77 Utmärkelser picture picture picture
Spela

Viktig information om bonusar på Mamamia plats som 2020

Typ Belopp Valuta eller% Satsning Bonusvillkor
First Deposit Bingo Bonus 100 % 35x min insättning SEK200, max bonus SEK1000

Tecken i tabellen betyder följande: "n / a" - inte är tillämpligt, "-" eller ämnen - inga uppgifter är tillgänglig eller samlas. Viktigt: all data tillhandahålls endast i informationssyfte. Se hela bonusar villkor på den officiella hemsidan.

Mamamia bingo är en bingosajt som erbjuder spel tillsammans med en online hemsida med härliga färger. Du hittar all info du behöver när du klickar dig in på hemsidan som bonusar, de som vann sist och nyheter kopplade till sajten.

Via menyn väljer du det spel så du kan testa turen på de nummer du tror kommer dyka upp när du spelar bingo. Hemsidan är på svenska och du kan enkelt spela på dina favoritbord. Här kan du spela gratis i deras demoläge eller med riktiga pengar. Bingo webbplats har mycket att erbjuda och det är gratis att spela om du inte vill vinna riktiga pengar.

Mamamia bingo bonusar och kampanjer

En bingo bonus på hemsidan ges när du skapar ditt konto och gör din första insättning. Det handlar om en insättningsbonus på upp till 500 kronor. Spela sedan alla härliga bingospel som erbjuds hos Mamamia!

Det är gratis att skapa ett spelkonto hos Mamamia och bonusen ges när du gör din första insättning. Denna måste ligga på minst 200 kronor. För att du ska kunna göra ett uttag behöver du omsätta och spela för bonuspengarna 35 gånger.

Förutom insättningsbonusen kan du även ta del av andra kampanjer, som till exempel Quickspin bonusar på deras utvalda spel. Läs mer direkt på deras hemsida.

Slutsats - vad vi tycker om Mamamia bingo

Mamamia har mycket gott att erbjuda. Det är inte alla bingosajter som erbjuder bonusar idag, men det gör denna bingosajt! De har många olika bingospel som du kan välja mellan. Här kan du känna dig trygg eftersom de har en svensk spellicens, vilket inte alla spelsajter idag längre har på grund av de nya lagarna om onlinespel.

Ta en titt på denna bingosajt idag och se vad de har att erbjuda dig som spelare. Håll tummarna på att dina nummer sedan dyker upp på bingospelet du kör på!

BINGO INFO
Betalalternativ
visa
mastercard
neteller
trustly
skrill
Mjukvarualternativ
net_ent
microgaming
evolution_gaming
Support

Live Chat

46 (0) 31 787 33 72

[email protected]

Bingo77 Utmärkelser picture picture picture
Spela
character character